Qui som

Psicòlegs a Terrassa.

Logo Doctoralia Reviews
+ 174
reviews

Àrea de Psicologia

Soc Cristina Gómez, psicòloga i psicoterapeuta.

Habilitada com a Psicòloga General Sanitària i col·legiada al COPC amb el número 22.087. Terapeuta oficial del Centro di Terapia Strategica d’Arezzo ( Italia ).

La meva experiència laboral sempre ha estat vinculada al món de la salut. Va ser al laboratori d’anàlisis clíniques a on vaig constatar que el que realment m’agradava i se’m donava bé era la relació i el tracte amb les persones . Allà vaig començar a adonar-me com en la nostra societat hi ha un gran interès per cuidar de la salut física dels individus i contràriament molt malestar psicològic que sovint passa desapercebut i conseqüentment desatès. Amb l’interès de saber més sobre la conducta i el malestar humans vaig decidir estudiar la llicenciatura de psicologia i dedicar-me al que s’ha convertit en una passió de vida.

Després de llicenciar-me en psicologia, en la menció de psicologia clínica i de la salut a  la UOC,  vaig decidir formar-me a fons com a psicoterapeuta, per això vaig cursar  el postgrau de Psicoteràpia integradora, el postgrau d’Intervenció Breu i estratègica, el postgrau en teràpia de parella assolint el títol de Màster en Psicoteràpia Integradora a la Universitat de Girona. 

Amb l’interès de seguir aprofundint en la teràpia Breu vaig prendre contacte amb en Mauro Bolmida , a qui considero un mestre i el qual he pres com a referent e inspiració en les meves intervencions psicoterapèutiques. Llavors vaig animar-me a cursar  el  Màster en Psicoteràpia Breu Estratègica a la seu espanyola del Centro di Terapia Strategica. Research, Training & Psychotherapy Institute (Arezzo, Itàlia).

Ser psicòloga és la meva passió. Dono gràcies a la vida que va posar en el meu camí “la professió més bonica del món” com li agrada definir-la al nostre mestre Giorgio Nardone.  Ella m’ha donat  moltes satisfaccions.  Per això no hi ha més gaudi per a mi que seguir formant-me contínuament. M’agrada ser responsable i millorar en habilitats i coneixements per poder atendre als meus pacients de la millor manera que puc i sé. En aquest sentit he seguit participant de les millors formacions propostes a la fi de seguir especialitzant-me en el model d’intervenció que em fascina. Per esmentar les més recents i rellevants pel nombre de crèdits lectius han estat el Curs d’actualització i supervisió clínica , el Curs d’Hipnosi per a terapeutes Breus Estratègics i el Curs Avançat En Teràpia Breu Estratègica, totes tres formacions vinculades al Centre di Teràpia Strategica. Research, Training & Psychotherapy Institute (Arezzo, Itàlia). 

Quan hi ha admiració cap a quelcom o algú hi ha tendència a buscar punts de connexió per millorar l’entesa i la trobada entre les parts. Per aquest motiu em vaig interessar per la llengua i la cultura italiana. Superant així un límit he aconseguit poder viatjar per gaudir dels congressos, seminaris i lliçons en llengua original de grans terapeutes Breus Estratègics.

Logo Centro di Terapia Strategica
Sello Col·legi Oficial de Psicólegs de Catalunya
Psicoleg Mauro Bolmida
Logo Centro di Terapia Strategica

Mauro Bolmida

Des de sempre m’han agradat els reptes. Descobrir com funcionen les coses, per això vaig cursar arquitectura tècnica. Saber com interactuaven els materials i com construir solucions a diferents problemes tècnics es va convertir en una passió. Seguit a això em vaig començar a interessar pels  problemes humans i  per a com els humans interactuaven entre ells, construint problemes i solucions. Per això em vaig llicenciar en Psicologia Clínica e di Comunità per la Universitat degli Studi di Padova  (Itàlia) i després vaig continuar la meva formació a càrrec del professor Giorgio Nardone al Centro di Terapia Strategica. Research, Training & Psychotherapy Institute (Arezzo, Itàlia) aconseguint l’especialització quadriennal en Psicoteràpia Breu Estratègica.

A més de la col·laboració directa amb Giorgio Nardone, Una vegada obtinguda l’especialització vaig començar a treballar compaginant el meu treball com a Psicòleg clínic amb el de docent al Centro di terapia Strategica , tant  a la seva l’escola d’especialització com als diferents Màster que s’imparteixen a Itàlia,  Espanya i Amèrica Llatina.


Després de més de 10 anys exercint com a psicoterapeuta a Itàlia em vaig traslladar a Espanya per ampliar la meva experiència professional. Treballar en un altre idioma i conèixer un nou mercat laboral em va ajudar a augmentar la meva experiència en diferents contextos: clínic, formació i educatiu. He participat en nombrosos congressos de psicologia i soc professor associat en diferents Universitats: València internacional University, Universitat Catòlica San Vicente Màrtir, col·laboro amb la Universitat Europea en el Màster General Sanitari i en el Màsters oficial de sexologia clínica de la Universitat de Barcelona.

Àrea de Psiquiatria

Psiquiatria Alejandro Amor

Alejandro Amor Salamanca

Vaig començar a estudiar medicina perquè em cridava l’atenció la patologia mental, i no vaig equivocar-me , ni de carrera, ni d’especialitat. Vaig tenir la sort de tenir el Dr. Julio Vallejo com la meva primera referència formativa. Després d’un temps a Cambridge tutelat pel Dr. Berrios, vaig començar la meva etapa de metge adjunt a l’Hospital Mútua de Terrassa, amb activitat assistencial al centre de salut mental de Sant Cugat del Vallès. Aquesta experiència m’ha permès acompanyar molta gent durant molts anys, cosa que crec un aspecte enormement valuós de la meva feina. 

Al 2018 vaig llegir la tesi doctoral. Soc consultor de la fundació Vallparadís, per a centres residencials de trastorn mental greu i discapacitat intel·lectual profunda des de fa anys. Soc tutor de residents de psiquiatria al nostre hospital, que és universitari. Des de fa anys mantinc activitat en despatx privat a Terrassa com  activitat complementària a la meva activitat assistencial habitual.

Skip to content