Serveis de psicologia

En què podem ajudar-te.

Logo Doctoralia Reviews
+ 174
reviews

A continuació anomenem els tipus de problemes psicològics sobre els quals intervenim i per als quals tenim protocols d’intervenció específics, que alhora adaptem a la persona com si d’un vestit a mida es tractés. Els detallem amb els seus respectius percentatges d’eficàcia i eficiència.

Ajudem en tot tipos de transtorns com: d’ansietat, de l’alimentació, sexuals, depressió, de relació, l’abús d’internet, autoestima, dols, crisis vitals i coaching.

Ajudem en transtorns com: problemes de comunicació. infidelitats, ferides i deutes del passat…
Ajudem en: problemes de comunicació, conflictes entre membres del sistema familiar (triangulació, coalicions), problemes de jerarquia familiar
Des de la teràpia Breu estratègica ens sembla interessant convertir els pares en co-terapeutes dels fills. Això és altament beneficiós per diversos motius.

Teràpia individual per a joves i adults

Teràpia de parella

Teràpia familiar

Escola de pares

Des de la teràpia Breu estratègica ens sembla interessant convertir els pares en co-terapeutes dels fills. Això és altament beneficiós per diversos motius : Els pares desenvolupen un aprenentatge de gestió dels fills, per tant, s’empodera en el seu rol. Els fills perceben que els seus pares són capaços de resoldre les situacions i per tant milloren la confiança en ells.

Així podem abordar les diferents problemàtiques que es poden donar en la criança, com ara, per exemple :

Skip to content